Selger Kates kjole

Foto: Mario Testino (Scanpix)

Alle vil kle seg som Kate Middleton.

13.12.10 11:17

(SIDE2): Det virker som alt Kate Middleton kler seg i blir til gull.

Den blå silkekjolen den kommende prinsessen bar under offentliggjøringen av den kongelige forlovelsen tidligere i år, ble revet bort fra butikkhyllene i løpet av minutter.

Den lekre kjolen fra Kates favorittdesigner Issa hadde et elegant snitt, og en lekker kongeblå farge. Kreasjonen matchet den tradisjonsbundne forlovelsesringen, og var både sofistikert og ungdommelig i snittet.

Les hele saken:Kates kjole utsolgt på minutter

I etterkant ble det spådd at kjolen kommer til å bli kopiert av en rekke high street-kleskjeder i et forsøk på å tjene/og tjener penger på dem som ønsker å kopiere Kates prinsessestil.

Selges brukt
Nå har enda en av Kates kreasjoner fått folk til på tenke butikk.

I helgen ble nemlig de offisielle forlovelsesbildene av Kate og William publisert, og den hvite kreasjonen Kate bærer på ett av bildene ble lagt ut på eBay til en høyere pris enn det den ble solgt for i butikk.

Den lekre kjolen, med trekvarts ermer og rysjer langs glidelåsen, er fra kleskjeden Reiss. Ifølge Daily Mail kommer den fra høst og vinterkolleksjonen, men er ikke lengre å finne i vareutvalget.

Dette vet selvfølgelig publikum å utnytte seg av.

En brukt utgave av kjolen som kostet litt over 1500 kroner da den var å finne i butikken, ble tilbudt på eBay for i overkant av 1700 kroner. Det ble samtidig gjort klart av dette var av samme type som Kate Middleton bar på de offisielle forlovelsesbildene med prins William, og det er god grunn til å tro at kjolen fikk ben å gå på.

I likhet med den blå silkekjolen Kate bar under pressekonferansen er denne kreasjonen også både sofistikert og trendy i snittet. Silhuetten er feminin, og kler Kates figur svært godt. Hun kombinerer kjolen med hvite perleøredobber, noe som gjør at den blå forlovelsesringen skiller seg ut på bildene.

Samme fotograf
Det er i alt to offisielle forlovelsesbilder som er blitt frigitt av det kommende brudeparet.

Begge er tatt 25. november i St. James’s Palace i London, og det er den kjente motefotografen Maria Testino som har foreviget de to. Dette er samme mann som tok ikoniske bildene av prinsesse Diana kort tid før hun døde i 1997, og han skal visstnok også ha vært en nær venn av henne.

Unikt bilde
Av bildene å dømme har Testino virkelig greid å fange de sterke følelsene mellom William og Kate.

På det ene bildet poserer det kommende ekteparet på tradisjonelt vis, mens på de andre fotografiet er de to avbildet i en intim omfavnelse.

Det er ikke vanlig tradisjon i kongelige kretser at et kommende brudepar avbildes på denne måten, men de kongelige gjør altså her et unntak. Kates 18-karat diamant ring med blå stein og 14 hvite diamanter er godt synlig på begge bildene.

På det intime bildet bærer Kate en bluse fra butikkjeden Whistles. Kjolen skal koste omkring 900 kroner og fortsatt skal være å finne i butikkens varelager – enn så lenge.

Prins William og Kate vil gifte seg 29. April 2011, og er spådd til å bli det største kongelige bryllupet siden Charles og Diana gifter seg i 1981.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag