RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Getty Images)

Selger Natal for 1200 kroner

Sist oppdatert:
Norsk spillbutikk har lagt ut Natal for forhåndssalg.

En tiltrodd kilde har fortalt spillnettstedet Edge-Online.com at Microsofts bevegelsessensor Natal vil bli lansert i USA i slutten av oktober - til 150 dollar. Det kan i så fall bety en norsk pris på godt over 1000 kroner.

LES OGSÅ: Vi tester Natal

Kilden fortalte også at Natal kan kjøpes sammen med Xbox 360 Arcade for 300 dollar. Dersom informasjonen stemmer, vil Natal bli en del dyrere enn først antatt. Den britiske utgaven av bransjebladet MCV skrev etter en omvisning hos Microsoft i november 2009 at enheten ville koste under 50 pund. Eller rundt 80 dollar.

Butikk oppgir norsk Natal-pris

Ifølge spillkjeden Games norske nettside vil Natal koste 1200 kroner her til lands.

Game opererer med en såkalt webpris, og opplyser at «priser, tilbud og kampanjer kan variere mellom Game.no og i Games fysiske butikker».

Den svenske grenen av butikkjeden oppgir en pris på 1500 svenske kroner.

Skal ikke hete Natal

Kilden forteller også at sensoren ikke kommer til å bli kalt Natal, og at produktets virkelige tittel vil bli annonsert på spillmessen E3 i Los Angeles. E3 regnes som verdens største spillmesse, og arrangeres i år mellom 15. og 17. juni.

- Microsoft forventer å selge millioner på millioner av sensorer det første året på markedet, så du kan forvente at programvaren til lanseringen ikke vil være rettet mot spillere, sier kilden til nettsiden.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Kilden gjentar dermed uttalelser fra Microsofts Shane Kim. I et intervju med bloggen Kotaku forklarer Kim at Natal er designet for å nå de «60 prosent av husholdningene hvor en spillkonsoll ikke eksisterer, eller der hvor PS2-spillerne ikke har oppgradert».

Edges kilde forteller at Natal er planlagt lansert 26. oktober, men at den endelige datoen kan forskyves noen uker frem eller tilbake.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere