RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Selger selvportrett

(Sport Relief)
Sist oppdatert:
Familien Beckham samler inn penger med egen t-skjorte kolleksjon.

(SIDE2): Victoria Beckham (35) har gjort stor suksess med sin kleskolleksjon , og nå tar hun det ett steg videre.

Se bildekarusell av alle t-skjortene nederst i saken!

Sammen med sin ektemann, David (34), og deres tre barn Brooklyn (11), Romeo (8) og Cruz (5) har hun nå designet en t-skjorte kolleksjon.

Det er i forbindelse med veldedighetsløpet Sport Relief familien Beckham stiller sine designkunnskaper til rådighet. En av t-skjortene har et trykk av et bilde David tok av seg selv, og alle plaggene er merket med en «The Beckhams Sport Relief» logo.

Kjendiser i kø
Sport Relief er et veldedighetsløp som hvert år trekker til seg hundretusener av briter. Målet er å samle inn penger for dem som trenger det, både i Storbritannia og i resten av verden.

Veldedighetsløpet er svært populært, og kjendiser står i kø for hjelpe til med å samle inn penger.

I tillegg til familien Beckham vil blant annet TV-personligheten Chrstine Bleakley (30) stå på vannski over den Engelske kanalen og den pensjonerte rugbyspilleren Lawrence Dallaglio (37) skal sykle fra Roma til Six Nations Stadium (Rugby stadium bygd i forbindelse med Olympiske Leker i Roma i 1960) - alt i et håp om å lage blest rundt innsamlingen.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Samlet inn 700 millioner
Veldedighetsløpet startet i 2002, og mer enn 1.250.000 mennesker har deltatt i Sport Relief som til sammen har samlet inn nærmere 700 millioner kroner.

Beckhams t-skjorter for voksne koster i overkant av 90 kroner, mens de for barn koster i underkant av 30 kroner. Minst halvparten av summen går til Sport Relief.

For å lese mer om veldedighetsløpet eller kjøpe Beckham T-skjortene går du inn på Sport Relief sine hjemmesider.

2761

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere