Gå til sidens hovedinnhold

Selger selvportrett

Familien Beckham samler inn penger med egen t-skjorte kolleksjon.

(SIDE2): Victoria Beckham (35) har gjort stor suksess med sin kleskolleksjon , og nå tar hun det ett steg videre.

Se bildekarusell av alle t-skjortene nederst i saken!

Sammen med sin ektemann, David (34), og deres tre barn Brooklyn (11), Romeo (8) og Cruz (5) har hun nå designet en t-skjorte kolleksjon.

Det er i forbindelse med veldedighetsløpet Sport Relief familien Beckham stiller sine designkunnskaper til rådighet. En av t-skjortene har et trykk av et bilde David tok av seg selv, og alle plaggene er merket med en «The Beckhams Sport Relief» logo.

Kjendiser i kø
Sport Relief er et veldedighetsløp som hvert år trekker til seg hundretusener av briter. Målet er å samle inn penger for dem som trenger det, både i Storbritannia og i resten av verden.

Veldedighetsløpet er svært populært, og kjendiser står i kø for hjelpe til med å samle inn penger.

I tillegg til familien Beckham vil blant annet TV-personligheten Chrstine Bleakley (30) stå på vannski over den Engelske kanalen og den pensjonerte rugbyspilleren Lawrence Dallaglio (37) skal sykle fra Roma til Six Nations Stadium (Rugby stadium bygd i forbindelse med Olympiske Leker i Roma i 1960) - alt i et håp om å lage blest rundt innsamlingen.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Samlet inn 700 millioner
Veldedighetsløpet startet i 2002, og mer enn 1.250.000 mennesker har deltatt i Sport Relief som til sammen har samlet inn nærmere 700 millioner kroner.

Beckhams t-skjorter for voksne koster i overkant av 90 kroner, mens de for barn koster i underkant av 30 kroner. Minst halvparten av summen går til Sport Relief.

For å lese mer om veldedighetsløpet eller kjøpe Beckham T-skjortene går du inn på Sport Relief sine hjemmesider.

2761

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget