RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Selger unna tankskip

Sist oppdatert:
Ship Finance selger et tankskip og gir kompensasjon til Frontline.
Frontline har gjennom det tilknyttede selskapet Ship Finance solgt tankskipet Front Transporter for en brutto salgssum på 38 millioner dollar. Front Transporter er et Suezmax-tankskip med enkelts skrog og skal leveres i mai eller juni 2007.

I forbindelse med levering av skipet vil den langsiktige charteravtalen mellom Frontline og Ship Finance ble terminert, det vil gi Frontline en kompensasjon på 15,4 millioner dollar.

Ship Finance opplyser at konverteringen av Front Target til et tungløft fartøy ved verftet Cosco i Kina vil begynne i mai 2007 og er ventet ferdigstilt i august 2007. Selskapet er forhandlinger med Frontline om en tiårig charteravtale, men åpner også for å selge skipet til Frontline i forkant av konverteringen.

Som følge av salget og konverteringen av de to Suexmaxene vil Ship Finance ha en flåte på 14 suezmax tankskip med enkelt skrog. Det er en nedgang fra 18 for tre måneder siden. Inkludert fartøy under bygging og konvertering består Ship Finance flåte av 59 fartøy.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere