RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Selvaagbygg: PROSJEKTANSVARLIGE 3D

Sist oppdatert:

For Selvaagbyggs leveranser til
Tjuvholmen søkes det etter:
PROSJEKTANSVARLIGE 3D
Bygningsinformasjon

Selvaagbygg er en boligleverandør med kompetanse innenfor eiendomsutvikling, prosjektering, arkitektur, entreprise, salg og kundeservice. Selskapet står foran utvikling og gjennomføring av mange store og spennende boligprosjekter i egen regi. Stillingene vil være knyttet til den sterke satsningen som Selvaabygg har på bruk av 3D modellering.

Tjuvholmen skal utvikles til en ny bydel med 1200 boliger, hotell, kontorer, restauranter og servicefunksjoner med spennende arkitektur, høy kvalitet og fremtidsrettede løsninger. Tjuvholmen utvikles av Tjuvholmen KS og eierne Aspelin-Ramm Gruppen og Selvaag Gruppen AS. Byggestart er planlagt 1.halvår 2005 og de første boligene vil være inn- ¿ytningsklare i 2007. Tjuvholmen ønsker å være nyskapende på anvendelse av 3D-teknologi i prosjektering, beslutningsstøtte, kommunikasjon, konstruksjon og FDV.

Arbeidsomtale

Vi søker etter medarbeidere som skal fylle ulike funksjoner i prosjektorganisasjonen;

- en koordinator som kan legge struktur og sikre gjennomføring

- en fagperson med særdeles god brukerkompetanse på Autocad ADT

Hovedoppgaven samlet vil være å sikre høy utnyttelse av 3D / BIM i prosjektgjennomføringen. Dette innebærer å utvikle tekniske kravspesi¿kasjoner, organisere ¿lstruktur og arkiv, veilede og samarbeide med arkitekter og rådgivere, håndtere modeller sentralt, koordinere informasjon og utarbeide kvalitetssikring samt kontrollfunksjoner. Relevant utdanning, prosjekterfaring og god kjennskap til 3D-verktøy er nødvendig for begge roller.

Kontaktinformasjon: Birgitte Aas Gaarder, Telefon 95 14 55 54

Send epost

Søknadsfrist: Snarest

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere