Gå til sidens hovedinnhold

Selvironisk Obama på middag med presse og kjendiser

Washington (NTB-AFP): Barack Obama vitset om både seg selv, sine politiske motstandere og til og med sin kones frisyre da han lørdag inviterte pressen og celebre gjester til den årlige festen Correspondent's Dinner i Washington.

- Når jeg i disse dager ser meg selv i speilet, må jeg innrømme at jeg ikke lenger er den røslige unge muslimske sosialisten jeg pleide å være, sa Obama, med tydelig adresse til amerikanerne som fortsatt mener Obama egentlig er muslim.

Deretter viste han fram en bildemontasje der han er utstyrt med en rekke ulike frisyrer, blant annet med samme type pannelugg som hans kone Michelle hadde da han ble tatt i ed som president.

Correspondent's Dinner er en årlig begivenhet der rundt 3.000 gjester blir invitert til å spise middag med presidentparet i en av Washingtons største festsaler.

Mens middagen tidligere var forbeholdt journalister, som fikk en gyllen anledning til å møte presidenten i festlig lag, er den nå vokst til å bli et storstilt kjendisarrangement, der også Hollywood-stjerner og andre kjendiser er med.

Arrangementet får stor oppmerksomhet i Washington, og blant årets gjester var blant annet den sørkoreanske popstjernen Psy, sanger og skuespiller Barbra Streisand, og skuespillerne Daniel Day-Lewis, Bradley Cooper, Nicole Kidman og Michael Douglas. (©NTB)

Reklame

Her får du tak i den nye Pondus-boka