RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Semb som Liverpool-manager?

Sist oppdatert:
En simulering av virkeligheten kan kanskje gi en indikasjon på hva framtiden gir, men i følge CM4 vil manageren for Liverpool syv år fram i tid være Semb. Send oss din historie i dag.

Championship Manager regnes som en av verdens mest nøyaktige fotballsimuleringer. Vi har spilt syv sesonger uten å påvirke spillet, og resultatene vi sannsynligvis overraske de fleste.

Liverpool
Liverpool ligger med brukket rygg i 2009. Laget er konkurs, og endte på 14.plass i sist sesong. De fleste juvelene er solgt, og de to eneste stjernene igjen på laget er John Welsh og Joe Cole. Manager er Nils Johan Semb som fikk sparken fra Norge etter VM i 2006 (Hvor Norge «skuffende» bare kom til kvartfinalen). Etter en stund som manager for Norrköping i Sverige og Nottingham Forest tok han over Liverpool i 2008.

Manchester United
United har fortsatt dominansen av engelsk fotball, med tre ligamesterskap de siste syv årene (med andre og tredjeplasser de andre årene). Manager er amerikanske Bruce Arena, som i dag er trener for det amerikanske landslaget. Arena har vært manager for Newcastle, Charlton, Manchester City og Leicester før han ble ansatt i United. Stjerner på laget er Michael Stewart, Wes Brown og Matteo Ferrari (nå Parma).

Arsenal
Også Arsenal har gjort det bra. Arsene Wenger har holdt på laget i syv år til, og har tre ligamesterskap på disse årene med andreplass de andre årene. Lagets stjerner er Kevin Vandenbergh (nå Genk), Camel Meriem (nå Bordeaux) og Jermaine Pennant.

Champions League
De siste syv års vinnere av den gjeveste klubbkonkurransen har vært Bayern München, Juventus, Manchester United, Liverpool, Manchester United, Manchester United og Bayern München. Ikke mange sjokk der (Liverpool gikk konkurs etter seieren).

VM og EM
I 2006 ble Tyskland seirene foran Argentina og Nederland (VM i 2006 går i Tyskland.) EM i 2004 gikk til Italia foran Nederland, mens EM i 2008 endte med spansk seiere foran Tyskland.

Norge
Den norske landslagstreneren heter Ståle Solbakken i 2009, og stjernene på laget er Morten Gamst Pedersen (Charlton), Pa Modou Kah (Newcastle), John Carew (Chelsea), Nick Rios Haugen (Everton, i dag Bærum)samt John Arne Riise (Bolton). Norge kvalifiserer seg fra sin gruppe (den vi i dag spiller i), og til EM i 2008. I 2004 kommer vi til kvartfinalen, mens vi kommer til semifinalen fire år etter. I neste VM-kvalifisering kommer vi til VM etter playoff, og blir slått ut i 2.runde.

Norsk eliteserie
I norsk eliteserie dominerer Sogndal, foran Vålerenga og Odd Grenland... Rosenborgs storhetstid er over.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere