*Nettavisen* Nyheter.

Semb tar over G19-landslaget

Nils Johan Semb tar over som landslagstrener for G19-landslaget etter Tor Ole Skullerud. I tillegg fortsetter han som TV 2-ekspert og leder for toppspillerutviklingsprosjektet.

03.01.08 23:02

- Vi er glad for at vi har fått en trenerkapasitet som Nils Johan til å lede G19-landslaget. Han har stor kunnskap og et stort engasjement for å utvikle unge talenter til toppspillere. Jeg vil også benytte anledningen til å takke Tor Ole for den gode jobben han har gjort som landslagstrener, og samtidig ønske ham lykke til i sin nye jobb i Vålerenga, sier toppfotballsjef Per-Mathias Høgmo.

Håper på EM

Dette er Sembs første trenerjobb siden han gikk av som norsk landslagssjef, og han gleder seg til å ta fatt på oppgaven.

Allerede i april og mai 2008 skal G19-landslaget ut i mellomrunden i EM-kvalifiseringen. Vinner laget sin gruppe, er Norge klar for EM-sluttspillet i Tsjekkia i juli 2008.

- Mange talenter

- Norsk fotball har mange talenter som med god oppfølging og riktig matching kan utvikle seg til å bli toppspillere både for klubb og landslag. Som leder for toppspillerutviklingsprosjektet i NFF har jeg også en god dialog med spillerutviklerne i toppklubbene, og sammen skal vi få til et godt samarbeid til beste for både klubber og landslag, sier Nils Johan Semb.

Semb får med seg Bård Wiggen som assistenttrener.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag