RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Send e-julekort

Sist oppdatert:
Er du for lat eller stressa til å få avgårde de tradisjonelle julekortene? E-postkort behøver ikke være upersonlige og kjedelig. Vi gir deg de beste julekortlinkene.

Hvis bestemor det er sjarmerende å få julekort som pjokken har laget selv, er dette siden for deg. Her kan du tegne, skrive og male ditt helt personlige julekort og sende det til slekt og venner. Her kan du lage dine egne julekort

Dette er nettsiden for deg som vil sende julekort til både slekt og venner. Her finner du e-kort med søte dyr kledd for julen, animerte julenisser på skøyter og mer tradisjonelle julemotiver. Perfekte kort til både tante Olga og lillebror. Se e-postkortene her.

Liker du amerikansk jul med masse glitter og stas og merry christmas to all? Her finner du en samling tradisjonelle, veldig amerikanske e-julekort. Send e-postkort her.

Hvis du vil muntre noen opp i juletiden finner du de perfekte julekortene her. Disse e-kortene vil få selv sure onkel Ole til å trekke på smilebåndet. Fra den mest uskyldige moro til tiss-og-promp humor, her er lenkene for spøkefugler. Morsomme e-julekort her. ...og her.

Satser du mer på stil og eleganse, er kanskje ikke humorlenkene helt i din gate. Derimot finner du vakre, viktorianske e-postkort på denne siden. Disse atnikke e-kortene er elegante og oser av stil. Antikke og elegante e-kort finner du her.

Vil du gjøre det hele mer personlig, kan du jo sende et bilde av deg selv som julenisse. Eller kanskje et bilde av hele familien foran juletreet sist jul? Her kan du laste ned dine egne bilder og sende dem som julekort til alle i adresselisten din. Send e-julekort med eget bilde.

God jul og godt nytt år!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere