RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Send oss ditt beste blondinebilde

Sist oppdatert:
Reese Witherspoon har hatt stor suksess med rollen som Elle Woods i ”Legally Blonde”-filmene. Nå kan du vinne film nummer to på DVD.

Nok en gang kan du møte blondinen Elle Woods som prøver å motbevise alle blondinevitser og fordommer. Da vi stiftet bekjentskap med Elle Woods i den første ”Legally Blonde”-filmen lot hun seg innrullere ved universitetet Harvard for å imponere kjæresten som nettopp hadde dumpet henne.

Her endte hun opp med strålende karakterer etter en rekke humoristiske situasjoner. Film nummer to er minst like preget av blondiner med en forkjærlighet for fargen rosa.

Nå er Elle ferdig utdannet jurist, her kaster hun et kritisk blikk på kosmetikkbransjen som hun er så avhengig av for å se bra ut. Hun er nemlig steinhard motstander av bransjens bruk av forsøksdyr, spesielt etter at hun oppdager at de bruker moren til hennes lille chihuahua, Bruiser Woods, som forsøkshund.

Når hun får sparken fra advokatselskapet hun nylig er blitt ansatt av for å bruke for mye tid på dette, blir Elle sint. Da er det bare en ting som nytter, at hun og Bruiser drar til Washington for å påvirke kongressen til å vedta en ny lov som skal begrense bruken av forsøksdyr.

Veien fra Beverly Hills til Harvard var kort for Elle, men en sann prøvelse for hennes nye omgivelser. Tro ikke at den amerikanske hovedstaden får det noe lettere når hun kommer på besøk! Bruiser Woods gjør en strålende rolle som homofil motehund.

Konkurranse
Vi har en bunke med ”Legally Blonde”-DVD-er som vi skal dele ut. For å være med i trekningen av disse må du sende oss ditt beste blondinebilde og en kort forklaring på hvorfor akkurat du bør vinne en DVD.

Filmen er tilgjengelig som kjøpefilm 16. februar og som leiefilm 4. februar.

Bildene sender du på e-post til gaute.tyssebotn@tv2.no innen torsdag 12. februar med ” Legally Blonde” i emnet.

Hvor blond er du?
Vi har laget en uhøytidelig test der du kan sjekke hvor blond du er. Er du ultra blond, middels blond eller ikke blond i det hele tatt? Ønsker du å ta testen følger du lenken under.

[Ta testen her]

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere