RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Send postkort med mobilen

Sist oppdatert:
Lag dine egne postkort med mobilen og send dem til naboens postkasse.

(iBergen.no): Kunne du tenke deg å sende postkort fra Syden med Coronaen i den ene hånden og mobilen i den andre, liggende på solsengen? Det har du mulighet til nå. Chess er kommet med en ny mobiltjeneste som på sikt kan revolusjonere våre postkortvaner.

- Vi hadde noen interne prøvinger rundt juletider og det gikk veldig bra. Tjenesten er enkel å bruke. I stedet for å sende postkortet fysisk kan du bare ta bildet, nøyaktig slik du selv ønsker, og sende det med mobilen. Bildet kommer frem til mottakeren som postkort i løpet av to dager, forteller Jarle Alvær markedssjef i Chess til iBergen.no.

Par trykk er nok
Måten dette fungerer på er enkel. Du tar selv det bildet du ønsker. I tekstfeltet skriver du en hilsen og taster inn postnummer og telefonnummeret til den du skal sende til. Mottaker må ha et registrert nummer og det spiller ingen rolle om du taster husnummer eller mobilnummer. Bildet sendes til 2001 og i Kristiansand står de klar til å trykke og sendes kortet ditt til mottakeren.

- For oss var det viktig at dette var enkelt og greit for kunden. Dessuten synes vi at tanken om å kunne gi et selvvalgt postkort kunne være en artigere greie enn å gi noe som er påtvunget, forteller Alvær.

Kommet for å bli
Tjenesten koster 25 kroner, men Chess venter ikke de store inntektene det første året. Han venter ikke den store revolusjonen i begynnelsen, men er sikker på at det på sikt vil være noe som er kommet for å bli.

- MMS har ikke eksplodert i like stort omfang som tekstmeldinger. Vi har heller ikke markedsført dette i noe særlig grad, så vi vil nok ikke tjene noen penger det første året. Nå må vi først og fremst gjøre folk bevisst på dette. Så må vi få opp et volum. Dette er nok en tjeneste som er kommet for å bli, forklarer Alvær.

Du trenger ikke være Chess-kunde for å benytte deg av tjenesten, som leveres i samarbeid med Fotogram AS.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere