*Nettavisen* Nyheter.

Sender fire timer med Idol

TV 2 trapper opp Idol-dekningen sin og sender til sammen fire timer med Idol på TV 2 og Zebra fredagene.

20.01.06 09:12

(SIDE2:) TV 2 Zebra har fra starten av vist programmer som TV 2 ikke har anledning til å legge til programplanen deres. Den mye omdiskuterte dokumentarserien «Hele Historien» ble først sendt på TV 2 Zebra, og «Frustrerte fruer» tjuvstarter på neste episode hver onsdag.

Nå er turen kommet til Idol. Med 716.000 seere hadde premieren sin beste oppslutning noen sinne , da TV 2 sparket igjang talentkonkurransen sist fredag. Derfor satses det på en tett dekning på Idol i to kanaler.

Alle audtion-rundene
Hver fredag og onsdag vil TV 2 Zebra sende auditionrunder av alle dem som det ikke blir plass til i de vanlige sendingene.

- Dermed kan seerne selv bedømme kvaliteten på de 100 beste deltakerne i løpet av de neste ukene, før TV 2 begynner å finsikte finalistene i mellomrunden, sier kanalsjef for TV 2 Zebra, Geir Mikalsen.

Amerikanske idoler
Og etter seks programmer overtar den fjerde sesongen av «American idol» som blir satt opp på samme sendetidspunkt, klokken 21 onsdager og fredager.

- I tillegg planlegges et "Idol forspill", som skal sendes på TV 2 Zebra før hver av de ti finalerundene. I forhold til teknikk og logistikk er ikke alle detaljer på plass, og det er derfor i øyeblikket ikke helt sikkert at dette programmet kommer på luften.

Slik blir Idol-fredagen om alt blir som planlagt:

Kl. 19:00 på TV 2 Zebra: Idol - (reprise fra TV 2)

Kl. 19:30 på TV 2 Zebra: Idol forspill (under planlegging)

Kl. 20:00 på TV 2: Idol

Kl. 21:00 på TV 2 Zebra: American Idol

Kl. 21:40 på TV 2: Idol - avstemning

Kl. 22:10 på TV 2 Zebra: American Idol - avstemning.

Planlegg kvelden med tv-guiden her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.