RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sender fire timer med Idol

Sist oppdatert:
TV 2 trapper opp Idol-dekningen sin og sender til sammen fire timer med Idol på TV 2 og Zebra fredagene.

(SIDE2:) TV 2 Zebra har fra starten av vist programmer som TV 2 ikke har anledning til å legge til programplanen deres. Den mye omdiskuterte dokumentarserien «Hele Historien» ble først sendt på TV 2 Zebra, og «Frustrerte fruer» tjuvstarter på neste episode hver onsdag.

Nå er turen kommet til Idol. Med 716.000 seere hadde premieren sin beste oppslutning noen sinne , da TV 2 sparket igjang talentkonkurransen sist fredag. Derfor satses det på en tett dekning på Idol i to kanaler.

Alle audtion-rundene
Hver fredag og onsdag vil TV 2 Zebra sende auditionrunder av alle dem som det ikke blir plass til i de vanlige sendingene.

- Dermed kan seerne selv bedømme kvaliteten på de 100 beste deltakerne i løpet av de neste ukene, før TV 2 begynner å finsikte finalistene i mellomrunden, sier kanalsjef for TV 2 Zebra, Geir Mikalsen.

Amerikanske idoler
Og etter seks programmer overtar den fjerde sesongen av «American idol» som blir satt opp på samme sendetidspunkt, klokken 21 onsdager og fredager.

- I tillegg planlegges et "Idol forspill", som skal sendes på TV 2 Zebra før hver av de ti finalerundene. I forhold til teknikk og logistikk er ikke alle detaljer på plass, og det er derfor i øyeblikket ikke helt sikkert at dette programmet kommer på luften.

Slik blir Idol-fredagen om alt blir som planlagt:

Kl. 19:00 på TV 2 Zebra: Idol - (reprise fra TV 2)

Kl. 19:30 på TV 2 Zebra: Idol forspill (under planlegging)

Kl. 20:00 på TV 2: Idol

Kl. 21:00 på TV 2 Zebra: American Idol

Kl. 21:40 på TV 2: Idol - avstemning

Kl. 22:10 på TV 2 Zebra: American Idol - avstemning.

Planlegg kvelden med tv-guiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere