RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sender samtlige Mesterliga-kamper på direkten

Sist oppdatert:
Viasat er svært interessert i å øke salget på sine parabolanlegg. I år satser MTG-selskapet på de svært fotballinteresserte: alle 125 kampene sendes nemlig på direkten.

Selv om Rosenborg er slått ut, satser TV3 og Viasat knallhardt på de norske fotballinteresserte. TV-selskapene håper TV-seerne trofast vil benke seg foran skjermen når nordmenn opptrer i utenlandske klubber samt engelske storlag som Arsenal spiller i årets Champions League (Mesterligaen på norsk).

Som vanlig sendes én kamp direkte på TV3, med opptak av andre matchen senere på kvelden. I år har MTG-selskapene i tillegg sparket i gang Viasat Sport som avlastingskanal.

Men det helt spesielle ved årets Mesteliga-sesong - den 12. i rekken for TV3 og Viasat - er satsingen på de fullstendig fotballgale. Samt dem som vanligvis aldri får sett favorittlaget sitt på TV.

Viasat tilbyr sine parabolkunder samtlige kamper fra UEFA Champions League-sesongen 2003/2004 direkte, uten at det koster noe ekstra. Det innebærer 16 kamper per omgang i gruppespillet, og 125 kamper totalt.

Både norsk, dansk og svensk TV3 utnyttes, Viasat Sport og 3+. I tillegg settes det opp tre Viasat Extra-kanaler. Dermed blir det åtte kanaler som samtidig sender hver tirsdag og onsdag i de innledende gruppespillene.

- Vi synes jo det er ganske artig å kunne komme med et slikt tilbud. Det er vel ikke noen hemmelighet at vi gjør det for å selge parabolpakker til nye kunder, sier Glenn Støldal til Propaganda. Han er informasjonssjef for TV3 og Viasat.

For å kunne velge mellom samtlige kamper, må kunden ha Viasats parabolpakke med digital mottaker og abonnere på Viasats Gull- eller Sølvpakke. Støldal opplyser at de tre Visat Extra-kanalene feedes fra lokale TV-stasjoner med nasjonale fotballkommentatorer. Det kan blant annet føre til mersalg på parabolanlegg blant enkelte innvandrergrupper i Norge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere