RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sender siste Malcolm-sesong

Sist oppdatert:
Malcolm sliter med dameproblemer i syvende og siste sesong av ”Malcolm in the Middle”.

Malcolm (Frankie Muniz) er den mellomste av fem brødre, og bor hjemme hos mor Louis (Jane Kaczmarek) og far Hal (Bryan Cranston). I den noe dysfunksjonelle familien hans oppstår stadig komiske situasjoner.

Geni

Som om ikke en sprø familie var nok, får Malcolm særbehandling på skolen fordi det da han var 11 år ble oppdaget at han er en intellektuell kapasitet uten sidestykke. Geniet Malcolm er familiens store håp, samtidig som han selv ser på familien som sin verste fiende. Men egentlig er det nok genistempelet Malcolm strir mest med.

I sesong syv som har premiere på TV 2 23. august, står Malcolm overfor nye utfordringer som highschool-elev. Damer er et mysterium han ikke finner helt ut av, og butikkjobben på Lucky Aid er langt fra noen drømmejobb. Storebror Reece (Justin Berfield) stortrives andre året på highschool, og spesialiserer seg på bøllestreker.

I trøbbel

Dewey (Erik Per Sullivan) følger i storebrødrenes fotspor og plukker opp dårlige vaner som fører ham i trøbbel, mens lillebror Jaimie ytrer sine første ord.

Familiens eldste sønn Francis (Christopher Kennedy Masterson) som er Malcolms favorittbror, vil heller flytte til Alaska enn hjem til familien, mens mamma Louis og pappa Hal fremdeles prøver så godt de kan å holde styr på de fire guttene som bor hjemme.

Første episode av ”Malcolm in the Middle” ble laget av Fox i 2000. Siden den gang har det blitt syv sesonger, og seriens aller siste episode ble sendt på amerikansk fjernsyn 14. mai 2006.

Prisbelønnet

I motsetning til hva som er vanlig i tv-serier flest, henvender Malcolm seg til seerne ved å snakke direkte til kamera. ”Malcolm in the Middle” er spilt inn uten studio-publikum, og det er heller ikke lagt på ”latterspor” i etterkant slik det ofte blir gjort på sitcomer.

”Malcolm in the Middle” har vært nominert til 11 Emmy-priser, og vunnet fem av disse. Serien har også blant annet blitt nominert til 7 Goldne Globe-priser, og har vunnet en Grammy.

Sjekk "Malcolm in the Middle"s offisielle web-side her

Skuespillere:

Frankie Muniz-Malcolm

Jane Kaczmarek-Louis

Bryan Cranston- Hal

Christopher Kennedy Masterson- Francis

Justin Berfield- Reese

Erik Per Sullivan- Dewey

Craig Lamar Traylor- Stevie

Se "Malcolm in the Middle" mandag -fredag klokken 16.05 fra 23. august.

Nye episoder av "Malcolm in the Middle" sendes frem til slutten av september. Derfra og frem til over nyttår sendes serien i reprise.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere