RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sender SMS i søvne

En britisk 23-åring ble skremt da han oppdaget at han sender SMS-meldinger i søvne. En kamerat fikk en melding midt under et mareritt.

For mange er det å sende en SMS eller MMS blitt så vanlig at de gjør det på autopilot. Men det er trolig ikke så mange som opplever det samme som 23 år gamle Richard Griffiths fra Swansea.

Den første meldingen han sendte i søvne, gikk til moren hans klokka 02 om natta for halvannet år siden, skriver The Sun ifølge Ananova.com.

Noen måneder senere sendte han en melding til vennen Ashley Jones. «Hjelp, jeg er i trøbbel, noen jager meg», var innholdet i meldingen Jones fikk midt på natten. Han ringte umiddelbart for å høre hva som skjedde, og en trøtt Griffiths måtte erkjenne at han hadde drømt, og at SMSen var hentet fra marerittet hans.

Natten etter at 23-åringen hadde sett Jungelboken med noen yngre slektninger, sendte han en melding med teksten: «Baloo, har du sett Bagheera?»

Professor Chris Idzikowski, ekspert på søvn, sier han aldri har hørt om slike tilfeller tidligere, men mener det er helt normalt, og kanskje en naturlig del av den morderne tidsalder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere