RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sendte 1200 SMS om Idol-David

Sist oppdatert:
Et firma sendte fredag ut en SMS-melding til over 1000 personer med oppfordring om å stemme på Idol-finalist David Bakke.

(SIDE2): Det er firmaet Talent SMS som har sendt ut disse meldingene. De har kjøpt en database med navn fra firmaet Uniique, som gikk konkurs i desember, skriver VG.

I meldingen som ble sendt ut sto det følgende: «Hjelp David videre i Idol i dag» i tillegg til SMS-nummer og telefonnummer man trengte for å stemme.

Hver mottaker måtte betale 10 kroner for å motta meldingen, og det kom overraskende på noen av dem som mottok den. Også David Bakke er registrert i databasen, og dette skal være årsaken til at meldingen ble sendt ut, ifølge firmaets daglige leder. Frode Urangsæter. De ville vise at et av deres talenter gjør det bra i Idol.

TV 2 mener at Talent SMS har skodd seg på Davids suksess i Idol.

- Du kan vel si at dette firmaet skor seg på Davids suksess, men egentlig er det jo medlemmene som får meldinger de må betale 10 kroner for som er dette går ut over. Hele firmaet høres merkelig ut, og de er nok mer opptatt av å tjene penger enn å stemme fram David i «Idol», sier informasjonsansvarlig for TV 2, Bjarne Laastad til VG.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere