RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Senker Daniel Viking igjen?

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif-fotball.no): I vår scoret han to mål på Viking stadion. Gjentar han bedriften i dag? Se VIF-målene fra vårmøtet på VIF TV.

VIF TV:Se Daniel og Gunnar senke Viking

Vålerenga slo Viking 3-2 på bortebane i vår. Slik kom VIF-målene:

0-1: Etter 11 minutter skaffet en offensiv Freddy dos Santos et innkast til Vålerenga høyt oppe på Vikings banehalvdel. Som vanlig var det dos Santos selv som kastet inn, og kastet var langt. Thorvaldsson stusset videre til Bengt Sæternes som viste sin store styrke og holdt unna en forsvarer. Med en stopper i ryggen fikk han lagt ballen tilbake til Daniel Fredheim Holm som klinket ballen i mål med høyrebeinet fra tolv meters hold.

0-2: Det er noen som sier at de første to minuttene etter en scoring er de farligste, da mål gjerne følger mål. I motsetning til statistikken var det derimot Vålerenga som gikk rett i angrep etter Vikings avspark. Et langt og presist utspark fra Perkins fant Dos Santos som tittet opp og så at Thorvaldsson hadde startet på et perfekt løp i mellom Vikings forsvarere. En millimeterpresis pasning fra dos Santos og mottaket til Thorvaldsson satt som det skulle. Alene med keeper trillet han ballen under Nicht og til 2-0 for Vålerenga.

0-3: Bare syv minutter etter Thorvaldssons scoring skulle Fredheim Holm igjen vise fram høyrefoten sin, selv om det er venstrefoten som vanligvis er den mest giftige. dos Santos var igjen sentral når han satt fart framover på kanten og litt heldig når han kranglet ballen videre til Moa som igjen spilte til Thorvaldsson. Thorvaldsson fant dos Santos som la til Fredheim Holm midt foran mål, på 20 meters hold. Fredheim Holm klemte til på direkten og ballen føyk via tverrliggeren og bak en utspilt Nicht. En klassescoring.

VIF TV:Se Daniel og Gunnar senke Viking

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere