RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sense med guiding - fusjonssamtaler med You

Sist oppdatert:
Sense og toppsjef Bjørn Erik Reinseth ser vekst på 10 prosent i 2003 og en driftsmargin på 5 prosent. Selskapet bekrefter fusjonssamtaler med konkurrenten You
Sense melder fredag at kostnadene ved anskaffelse av kunder i fjerde kvartal vil ligge på nivå med tredje kvartal. I tillegg til dette vil det bli tatt engangskostnader i forbindelse med personalreduksjoner i fjerde kvartal.

For 2003 venter mobilselskapet en vekst i inntektene på 10 prosent og en driftsresultatmargin på 5 prosent. For fjerde kvartal i år ønsker Sense-ledelsen en driftsmargin på 10 prosent.

Målsettingen for veksten i kundebasen for 2003 er på 15 prosent. For i år har også Sense-ledelsen en målsetting om å ikke bruke mer enn 15 millioner kroner på investeringer.

Bekrefter samtaler med You
Sense' Bjørn Erik Reinseth bekrefter at selskapet har startet uformelle fusjonssamtaler med konkurrenten You.

- Ikke bindende samtaler med You communication har blitt startet opp av partene, heter det i presentasjonsmaterialet fra fredagens analytikerkonferanse.

Sense vil fremover også jobbe med bedring i antallet kundekanaler. I tillegg vil det fortsatt være fokus på vekst i Sverige.

Selskapet ser økt konkurranse, blant annet fra tidligere Sense-sjef Nadir Nalbant. Nalbant har fått med seg Reitan-familien i et nytt mobilselskap, og kuppet distribusjonen i hele det store Reitan/Narvesen-systemet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere