RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sense-styret vil ikke vise kortene til Reitan

Sist oppdatert:
Styret i Sense, med styreleder Øyvind Aasbø i spissen, tror ikke Reitangruppen får 90 prosent aksept for sitt bud, og vil ikke la Reitan granske bøkene sine, fordi selskapene driver konkurrerende virksomhet
- Basert på diskusjonen i styret og samtaler med flere av selskapets største aksjonærer, anses det p.t. ikke sannsynlig at Reitangruppen vil oppnå aksept fra 90 prosent av aksjonærene slik det settes som betingelse i tilbudet, heter det i en børsmelding fra Sense.

- Sannsynligheten for at Reitangruppen ikke vil oppnå 90 prosent aksept sammen med det faktum at Reitangruppen eier et konkurrerende selskap, Hello, gjør at Styret på nåværende tidspunkt ikke vil tillate Reitangruppen å gjennomføre en operasjonell, juridisk og finansiell due-diligence som forutsatt i tilbudet fremsatt 1. april 2003, heter det videre.

Reitan har budt 3,50 kroner pr. aksje i Sense. Det er satt en betingelse om 90 prosents aksekpt, men denne kan frafalles av Reitan.

- Styret har ikke tatt stilling til tilbudet fra Reitangruppen, og vil sammen med selskapets ledelse bruke tiden fremover til å vurdere de strategiske muligheter selskapet står overfor med sikte på å maksimere verdiene for alle selskapets aksjonærer, heter det.

Styret vil i god tid før budfristen går ut komme med en uttalelse om budet.

- Styret anbefaler selskapets aksjonærer å ikke akseptere tilbudet før denne uttalelsen foreligger, heter det.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere