RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ser 30 prosent i Norsk Hydro

Sist oppdatert:
Både First Securities og DnB Markets mener at Norsk Hydro skal stige 30 prosent neste år
Ifølge Dagens Næringsliv har Hydro-analytiker Hans-Erik Jacobsen i First hevet sitt kursmål på Norsk Hydro denne uken fra 425 til 500 kroner på 12 måneders sikt. Det betyr en avkastning på 30 prosent dersom kursmålet innfris.

– Årsaken til at vi har oppjustert vårt kursmål på Norsk Hydro er bedre utsikter for høyere inntjening i 2004 og 2005 nå enn for en tid tilbake. Vi tror på en positiv utvikling både for prisen på aluminium og gjødsel, og tror at oljeprisen kan holde seg på et høyt nivå. I tillegg er den svake norske kronen positivt, og Hydros program for å redusere kostnadene drar også inntjeningen i riktig retning, sier Jacobsen til DN.

Jacobsen mener også at selskaper som skiller ut virksomhet gjør det bedre enn markedet.

DnB Markets har også nå et kursmål på 500 kroner. Meglerhuset skriver i sin analyse at konglomeratrabatten som de i dag anslår til 50 kroner er for høy sett i lys av utskillelsen av Hydro Agri.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere