Ser du hvem det er?

Foto: Splash (Splash)

Hollywood-stjernen startet karrieren tidlig - i en reklame for frokostblanding.

07.03.09 11:24

(SIDE2): Det er alltid morsomt å se hva de kjente stjernene har gjort før de slo igjennom og for Christina Riccis del begynte karriereklatringen forholdsvis tidlig.

Bildene viser den vakre stjernen som barn i en reklame for en amerikansk frokostblanding. Det melder Splash News, lørdag.

SE BILDER AV RICCI I REKLAMEN UNDER

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Det var produktene Count Chocula og Franken Berry hun reklamerte for før hun fikk sitt store gjennombrudd som Wednesday i fantasikomedien «The Addams Family» i 1991 som 11-åring

- Jeg begynte å gjøre reklamer da jeg var sju år. Dette er den siste jeg gjorde før jeg begynte med film, sa Ricci da hun gjestet Jay Lenos «Tonight Show».

- Var en drittunge
- Faktisk så nektet jeg å spise den frokostblandingen fordi jeg var en liten drittunge og de fylte opp skålen med fløte istedenfor melk. Jeg husker at jeg sa: «Jeg skal ikke spise min frokostblanding med fløte på.»

- Hvorfor brukte de fløte?

- Fordi det ser bedre ut på film, forklarte Ricci.

Christina Ricci har siden den gang blitt en stor stjerne i Hollywood og med hovedroller i filmer som Prozac Nation (2001) og Monster (2003) kan den unge jenta på 29 år allerede se tilbake på en lang karriere. Ricci har tre søsken og er den yngste i ungeflokken. Hun er oppvokst i New Jersey i USA.

1683

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.