RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ser du hvem det er?

Foto: Splash (Splash)
Sist oppdatert:
Hollywood-stjernen startet karrieren tidlig - i en reklame for frokostblanding.

(SIDE2): Det er alltid morsomt å se hva de kjente stjernene har gjort før de slo igjennom og for Christina Riccis del begynte karriereklatringen forholdsvis tidlig.

Bildene viser den vakre stjernen som barn i en reklame for en amerikansk frokostblanding. Det melder Splash News, lørdag.

SE BILDER AV RICCI I REKLAMEN UNDER

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Det var produktene Count Chocula og Franken Berry hun reklamerte for før hun fikk sitt store gjennombrudd som Wednesday i fantasikomedien «The Addams Family» i 1991 som 11-åring

- Jeg begynte å gjøre reklamer da jeg var sju år. Dette er den siste jeg gjorde før jeg begynte med film, sa Ricci da hun gjestet Jay Lenos «Tonight Show».

- Var en drittunge
- Faktisk så nektet jeg å spise den frokostblandingen fordi jeg var en liten drittunge og de fylte opp skålen med fløte istedenfor melk. Jeg husker at jeg sa: «Jeg skal ikke spise min frokostblanding med fløte på.»

- Hvorfor brukte de fløte?

- Fordi det ser bedre ut på film, forklarte Ricci.

Christina Ricci har siden den gang blitt en stor stjerne i Hollywood og med hovedroller i filmer som Prozac Nation (2001) og Monster (2003) kan den unge jenta på 29 år allerede se tilbake på en lang karriere. Ricci har tre søsken og er den yngste i ungeflokken. Hun er oppvokst i New Jersey i USA.

1683

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere