RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ser du hvem det er?

(Splash)
Det populære sangerinnen var nesten ugjenkjennelig.

(SIDE2): Det var ikke lett å kjenne igjen den populære superstjernen, Beyonce Knowles, da hun og ektemannen, Jay Z, var ut å testet nattelivet i New York tidligere denne uken.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Gjennomført stil
Iført en kort, volumiøs t-skjorte med boat neck, slitte olashorts, og et belte med kjettingdetaljer, skulle man nesten tro at den talentfulle sangerinnen var hentet rett ut fra en 80-tallsfilm.

At hun lot det bølgete håret henge løst, satte prikken over i-en. Beyonce hadde også valgt å iføre seg svarte og hvite pumps, en fargekombinasjon som var svært aktuell på 80-tallet.

Matchet søsteren
Også hennes yngre søster, Solange, hadde vært sammen med Beyonce og Jay Z denne kvelden.

Man skulle nesten tro de to søskenene hadde avtalt hva de skulle ha på seg, for Solange matchet nemlig storesøster, i et tilsvarende gjennomført 80-tallsinspirert antrekk.

Hun bar en tettsittende, sjokkrosa kjole, som var neste gjennomsiktig. Både fargen og snittet på kjolen var ikke så rent ulik kjoler som hadde sin storhetstid på 80-tallet, og også hun hadde gjennomført stilen ved å fremheve sitt flotte afrohår.

DEL DENNE ARTIKKELEN PÅ FACEBOOK

Har blitt saksøkt
Etter festen kjørte Beyonce og Jay Z hjem i sin store Jeep. De to så ikke det minstre bekymret ut, til tross for at Beyonces ektemann skal ha blitt saksøkt for ikke å ha betalt regningene sine etter å ha leid et privatfly.

Mens det private flyselskapet Air Platinum Holding påstår Jay Z har brukt ett av deres fly i 55 timer, har Jay Z kun betalt for 33 timer av disse. Derfor mener flyselskapet at Hip Hop-artisten skylder de nærmere 900.000 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere