RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ser et nytt svakt supplyår

Sist oppdatert:
Offshoremeglerhuset R.G. Hagland tror også 2004 blir et trist år for supplynæringen, og trekker også en mullig oppgang på tampen av året i tvil
Supplyrederiene opplevde et fall i spotratene på omkring 30 prosent i fjor sammenlignet med 2002, ifølge en markedsrapport fra Hagland som Finansavisen omtaler tirsdag.

Ratefallet skal ha gjort at flåten i Nordsjøen skrumpet med omkring 10 prosent i løpet av fjoråret til 180 enheter ved nyttår. Ifølge Hagland har norske redere nå flere supplyskip utenfor Nordsjøen enn i hjemmemarkedet.

Dette er imidlertid ikke nok til å bedre forholdene i Nordsjømarkedet nevneverdig, for Hagland tror 2004 blir et nytt vanskelig år. Det er ventet et relativt lavt aktivitetsnivå i forhold til flåtestørrelsen.

- Vi er ikke overbevist om at den oppadgående trenden vil komme mot slutten av året, men vi vil selvsagt ønske den velkommen hvis den likevel skulle, skriver offshoremeglerhuset ifølge Finansavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere