RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ser nytt liv for Femme

Har kvittet seg med ekstern gjeld og ser positivt på videre drift.

Wenche Steen gikk konkurs med blad og nettsatsingen Femme i 2003.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Profilert satsing
Satsingen, som ble frontet av tidligere Playboyredaktør Wenche Steen og komiker Anne-Kath Hærland gikk høyt på banen, men måtte gi seg relativt raskt.

Nå tror de nye eierne av Femme på at det kan være liv laget for Femme.no igjen.

Før konkursen i 2003 hadde det gått med 12 millioner kroner i utgifter og bare kommet inn drøyt to millioner kroner i inntekter. Også «nye» Femme Publishing har slitt med underskudd, men i langt mer begrenset omfang. I 2007 hadde selskapet et underskudd på 161.000 kroner, og i fjor ble underskuddet redusert til 53.000 kroner. Selskapet hadde ikke driftsinntekter i noen av årene.

Har kvittet seg med gjelden
Styret skriver i årsberetningen at de hele tiden har vært positive til inntektspotensialet til Femme.no, men at likviditet og egenkapitalsituasjon har gjort at man har måttet legge ned den eksisterende driften.

Styret har gjennomført en omstilling og mener mulighetene nå er bedre enn på lenge.

«Etter nevnte prosess har selskapet ingen eksterne kreditorer utover egne aksjonærer, og disse stiller seg positive til videre drift», heter det i beretningen.

Tross det feminine navnet er det bare menn i Femme publishing. Selskapet har ikke hatt ansatte i 2008 og styret er befolket av to menn; Morten Eilert Hofstad og John Gjermund Flatabø.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere