RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ser stor oppside i Crew

Sist oppdatert:
Meglerhuset ABG Sundal Collier mener markedet ikke har sett verdien i Crew-aksjen.
Det går frem av en analyseoppdatering fra meglerhuset ABG Sundal Collier gitt 31. oktober.

ABG Sundal Collier har en klar kjøpsanbefaling på Crew Gold, og operer med et kursmål på 22 kroner. Analytiker Erik W. Moe mener aksjen er altfor lavt verdsatt og tillagt uforholdsmessige høy risiko.

Han forventer imidlertid at den situasjonen ikke vil vare lenge i det flere kurstriggere forventes utløst fremover. De to viktigste triggerne på kortsikt er oppstart av gullproduksjonen fra Masara på Filippinene og ny produksjon fra Lefa-korridoren i løpet av desember.

Meglerhuset mener derfor at tiden er innen for å laste opp med Crew-aksjer, i det kursen representere en god kjøpsmulighet.

ABG Sundal Collier mener at fair prising av aksjen ligger på 21,90 kroner, mens et best case-scenario for selskapets ulike gruveprosjekter kan forsvare en pris på 45,50 kroner pr. aksje.

Analytiker Moe forventer at Crew Gold vil øke gullproduksjonen fra 112.000 unser i fjor til et sted mellom 525.000 og 590.000 unser neste år, som plasserer selskapet blant de 20. største i verden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere