Gå til sidens hovedinnhold

Ser ut som en svinesti

Arnfinn Hoel fra Tonsenhagen mener det idylliske stedet nå trenger en skikkelig opprydning.

Tonsenhagen: Forsøplingen blir dessverre bare verre og verre, sier Hoel.
Han er oppvokst på Tonsenhagen. Bodde borte noen år, men har solgt hus og flyttet tilbake. Nå har han bodd der i fire år og synes utviklingen er trist.
Flere store hull i veien, masse sigarettsneiper og overfylte søppelbøtter. Det ser ut som en svinesti, sier Hoel.
Hans begrunnelse for å gå ut med dette er at han ønsker å få noe gjort.
Hva med en dugnad. Mange vil sikkert ikke være med, men vi andre kan delta. Jeg har ikke vært i kontakt med velforeninger og lignende, men kanskje de kan ha noe å bidra med, undrer han.
Hoel mener også at næringslivet burde bidra til å holde det rent og pent i området.
Dette er nærsenteret vårt. En benk eller to og et ryddigere og penere område ville kanskje gjort det koseligere å være her. Også det å handle her, avslutter Hoel.
Lokalavisen har ikke funnet noe eget næringsråd for Tonsenhagen. Han får likevel moralsk støtte av Eva Rise Horvli, eier/innehaver av frisørsalongen Mystique.
Jeg er positiv til at det settes søkelys på dette, og eventuelle tiltak man måtte ønske. Vi har dessverre ikke noe å bidra med økonomisk, men det går likevel an å rydde. For egen del feier vi og butikken Da Belle utenfor hver dag. Andre næringsdrivende burde kanskje se litt utenfor sine virksomheter, fastslår Rise Horvli.
Tonsenhagen
Et boligstrøk nord i Bjerke bydel i Navnet kommer av husmannsplassen Tonsenhagen. Tonsenhagen ligger mellom Grefsenåsens østside og Kolås på nordsiden av Trondheimsveien. Litt avhengig av definisjon grenser Tonsenhagen til Stig, Lofthus, Kolås, Linderud, Årvoll og Lillomarka. Utbygd i perioden 1954 til 1960. Postnummeret er 0590 eller 0591. Kilde: Wikipedia

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis