*Nettavisen* Nyheter.

Serber på prøvespill

VALLHALL (vif.no): Den serbiske midtbanespilleren Bojan Zajic (27) skal prøvespille for Vålerenga ut uka. Han spiller nå for Partizan Beograd. Sportsdirektør Jan-Erik Aalbu bekrefter også at VIF har flere spillere i kikkerten.

09.08.07 13:51

Aalbu forteller at prøvespillet er for å se om Zajic er en type spiller som Vålerenga ser etter.

- Det er hektisk aktivitet om dagen, og vi reiser mye rundt og ser på spillere. Det er ikke alle spillere som ønsker eller har mulighet til å komme på prøvespill, og da må vi se de live i kamper for laget de spiller for nå, sier han til vif.no.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Vi ønsker heller ikke å ha prøvespillere her hele tiden, og vi har aldri mer enn en av gangen, men det koster lite å ha folk på prøvespill, og da får vi kvalitetssikret spillerne på en annen måte enn å kun se de i kamper. Foreløpig vet vi lite om Zajic, men han spiller for en meget god klubb i Partizan Beograd, og ved å hente han hit noen dager får vi sjekket hvilket nivå han ligger på.

Tøff duellspiller
Zajic har en landskamp for Serbia, og har scoret 10 mål på 49 kamper for sin nåværende klubb. Han omtales som en tøff duellspiller.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Han er en type spiller vi ser etter, og vi har ikke hatt mulighet til å se han live enda, derfor får han tre dager med laget på Valle nå. Da får vi sett han i fem treninger før vi tar en avgjørelse, sier Aalbu.

- Om han viser seg å være mannen vi leter etter, kan forhåpentligvis ting skje fort. Han har vært i diskusjonen rundt Serbias landslag, og har spilt en kamp for Serbia, og da har du et vist nivå som spiller.

Vålerenga har som kjent jobbet hardt i sommer for å skaffe forsterkninger til klubben, og jobben fortsetter utover måneden.

- Vi har et håp om å få en eller to nye spillere i dette vinduet. Klarer vi ikke dette betyr det at ting kan ha strandet på pris, lønn eller at spilleren vi ønsker oss har gått et annet sted, eller at de ikke passer den spillerprofilen vi ser etter. Det er også viktig at de vi henter skal være bedre enn de vi allerede har i klubben, forklarer Aalbu.

- Det finnes gode fotballspillere som vil komme til klubben, og som vil forsterke oss, men det handler alltid om å finne de rette typene, så vi kvalitetssikrer så mye vi kan. Derfor vil vi nok reise litt til de neste ukene for å se på spillere vi håper og tror kan forsterke oss.

Bojan Zajic
Født:
17.juni 1980
Høyde: 188 cm
Vekt: 80 kg
Posisjon: Midtbanespiller
(Spillerfakta: www.partizan.co.yu)

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.