RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Serielederen banket rekruttene

Sist oppdatert:
Tidligere VIF-trener Petter Myhre ledet serieleder Strømmen til storseier over Vålerengas rekruttlag i lørdagens 2. divisjonsoppgjør.

Strømmen er på god vei mot Adeccoligaspill neste sesong, og ga seg ikke før det sto 7-0 mot Vålerengas rekruttlag lørdag.

Scoret fire mål

Strømmens Sezan Ismailovski ble kampens store spiller med fire mål. Hjemmelaget ledet 5-0 til pause, og dominerte stort. Vålerenga stilte med et svært ung lag ettersom flere av spillerne er opptatt med landslagsspill.

Espen Haug var med i Strømmen-troppen mot Vålerenga 17 år etter at han sist spilte i grått og rødt. Haug ga seg som trener for Drøbak/Frogn i sommer og ble spilleklar for sin nye klubb tirsdag.

Han er ikke den eneste med Vålerenga-bakgrunn. Laget trenes av Petter Myhre og Thomas Bertnsen, mens Joachim Trzebinski, Jørand Skogseide og Knut Hovel Heiaas er i spillerstallen.

Tøff innspurt

Vålerengas rekrutter kjemper for å berge plassen i 2. disvisjon.

- Vi hadde spillere på landslagsoppdrag. Det var ikke i denne kampen vi skulle berge plassen. Det viktigste blir å vinne de fire hjemmekampene vi har igjen, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif-fotball.no.

Vålerengas rekruttlag er nå seks poeng foran Lillestrøm II som ligger på nedrykksplass - med kanarifuglene har en kamp mindre spilt.

Vålerengas lag:

Kristian Holm, Solliman Aouida, Kristoffer Bergersen, Jack Pelter, Andre Emilio Garcia, Stian Eriksen, Andreas Aanesrud, Nikolai Djupesland, Adnan Haidar, Kristian Brix, Håvard Nielsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere