*Nettavisen* Nyheter.

Seriene som ødelegger studiene

Mange studenter har brukt tiden sin foran tv-en på hybelen fremfor å lese. Her er tv-seriene som ødelegger studiene dine.

15.08.06 14:16

(SIDE2:) Denne uken er det studiestart de fleste steder i landet og man kan like gjerne forberede seg på tv-titting på dagtid med en gang.

For har man valget mellom å tilbringe en hel dag på lesesalen og å sitte hjemme foran tv-en en hel dag, er det forbausende enkelt å velge sistnevnte. Til tross for at man før ikke ville blitt tatt levende i å se på «Glamour».

Har man først begynt å se på seriene, er man jo pokker nødt til å følge med også. Her er seriene du derfor bør styre unna:

«Home And Away» - Australsk såpeserie om livet i Summer Bay. Har gått siden 1998 og TV 2 sender stadig nye episoder. Spennende.

«7th Heaven»- Det er jo så gøy å følge med på livet til den kristne familien Camden.

«MacGyver» - Man vet jo aldri når man trenger å kunne lage skjærebrenner av en sykkel.

«Glamour» - Ekstremt seiglivet såpeserie på TVNorge. En graviditet i serien tar ni månede. Fin serie å slutte med, for så å vende tilbake etter en måned bare for å finne ut at ingenting har skjedd siden sist.

«Tyra Banks Show» - Modell som prøver å være Oprah.

«Steg for Steg» - Denne Lambert-familien er jo så festlige. Spesielt han dumme fetteren som er forelsket i Dana.

«Dr. Phil» - Tar opp viktige temaer som: «Jeg husker ingenting fra bryllupet mitt». Kjempeinteressant.

«Oprah» - Talkshowdronningen. Nå også på kveldstid.

«I gode og onde dager» - «Days of Our Lives». Den såpeserien som Joey i Friends spilte i. Første episode av «I gode og onde dager» ble vist 8.11. 1965, og serien er den mest legendariske dag-såpen gjennom tidene. Denne over 30 år gamle serien har hatt suksess i USA fra første sesong, og har mottatt nærmere 100 Emmy- nominasjoner i forskjellige kategorier.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag