RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Seriepremieren i 2. divisjon utsatt

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif.no): Seriepremieren i 2. divisjon mellom Vålerenga 2 og Skeid er utsatt på ubestemt tid da Voldsløkka ikke er spillbar. Vålerenga hadde Valle og Bislett som reservearena, men Norges Fotballforbund ønsket ikke at kampen skulle flyttes til en annen bane.

- Både vi og Skeid ønsket å spille kampen på mandag slik at vi slapp en hengekamp senere i sesongen. Vi føler at vi har gode reserveløsninger på Valle og Bislett, men NFF ønsket ikke at kampen skulle spilles andre steder enn Voldsløkka og det må vi bare akseptere, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif.no.

Norges Fotballforbund mener at Oslo kommune kunne gjort mer for at Voldsløkka skulle vært spilleklar til seriestart. Kommunen tilbød Bislett som reservearena, men som et skritt mot en kommende klubblisens i 2. divisjon vil NFF at klubbene skal ha samme hjemmebane sesongen igjennom.

Ny kampdato er ikke bestemt da det er uklart når Voldsløkka blir åpnet for spill. Vålerenga 2 serieåpner dermed borte mot Steinkjer på Guldbergaunet stadion mandag 21. april kl. 17.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere