RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sesongdebut for Nouri, Singh og Fellah

Sist oppdatert:

I kveld spiller Norges U21-landslag, med Vålerengas Amin Nouri, Harmeet Singh og Amin Nouri i troppen, årets første landskamp. Sveits er motstander og landslagstrener Øystein Gåre vil bruke kampen til å teste nye løsninger.

- Vi ønsker å se noen spillere i nye roller og det er nok noen som får vise seg litt mer frem enn hva de fikk i fjor. Vi ønsker å bruke mange spillere. Siden dette er årets første kamp og Tippeligastarten nærmer seg, så regner jeg med at spillerne gleder seg veldig til å spille igjen, sier han til fotball.no.

- Vi skal jobbe knallhard med den defensive strukturen og samtidig utvikle vårt offensive spill i tillegg. Banen her på La Manga har imidlertid blitt ganske dårlig, så vi kan ikke forvente for mye heller. Sveits leder sin kvalikpulje suverent, så vi møter et godt lag. De er fysisk tøffe og jeg tror det blir et jevnt og tett oppgjør.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere