RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sesongens sminketips

Sist oppdatert:
Eksprimenter gjerne, men husk den lille regelen. Les alt om sesongens sminketips her.

(SIDE2): Denne våren er sminkemoten variert og fargerik. Øyeskyggen skal gjerne være i fargene lilla, grønt og blått, men også gult og oransje, sier daglig leder hos Make Up Store i Oslo, Siw Johansen.

Man kan kombinere det meste, gjerne varme og kalde farger om hverandre for eksempel lyseblå med grønn, som er en typisk jordfarge. Hvis det er ønskelig kan man også tone det hele ned, det kommer an på personen, alder og anledning.

  • Se bilder nederst på siden.

Den lille regelen
For å unngå å fremstå som oversminket er det et godt tips å følge den lille regelen.

- Det er alltid en grei regel å tenke på at hvis man har mye sminke på øynene så demp fargen på leppene. På den måten er det lettere å vite hvor man skal holde fokus, sier Siw til side2.

For de som er fan av glitter og glamour er mulighetene mange.

- Glitter er alltid hot, vi har mye nytt denne sesongen. Alt fra glitter øyeskygger og glitter eyeliner til leppestift med ekstra shimmer, forteller hun.

115 forskjellige farger
Make Up Store, som opprinnelig er svensk, er mest kjent for sine øyeskygger.

- Vi har rundt 115 forskjellige farger innenfor øyeskygger. Men hos oss kan man kan også finne alt innen sminke, samt diverse produkter innen ansikt og kroppspleie, forteller Siw.

4 sminkestiler
Denne våren satser Make Up Store på fire ulike sminkestiler:

Cheerleader: En look bestående av grønne og blå øyeskygger, mikset med svarte og hvite kontraster sammen med babyrosa lipgloss.

Stewardess: En stil med de klassiske røde leppene sammen med blå kontraster i øyeskyggen og den omtalte eyeliner-linjen fra 50 tallet.

Inuit: Denne looken tar oss tilbake røttene og lever i ett med naturen. Her blir det brukt jordfarger sammen med den største fargen på trend-skalen denne sesongen, nemlig lilla.

Miami Chick: Her er sminken hentet fra det pulserende livet på Miami beach. Sminken er rosa, gul og turkis.

Daglig leder ved Oslo Bli Ny Studio, Cecilie Bibow, sminket modellen Kristine Øverby da hun viste et knippe av årets sommerkjoler.

Les og se bilder: Lårkorte sommerkjoler.

Les mer om mote og skjønnhet her.

Se bildekarusell nederst:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere