*Nettavisen* Nyheter.

Sesongkort-nyhet: Avtalegiro

Du kan kjøpe sesongkortet for 2010, og betale med avtalegiro.

10.02.10 16:47

Klikk her for priser

Du kan kjøpe sesongkort på nett - klikk her

Nytt av året: Du kan kjøpe sesongkortet ditt og betale det over 12 måneder!

- Vi selger sesongkort på avtalegiro. Det er samarbeidet med Nordea som gjør dette mulig. Det betyr at supportere kan betale sesongkortet over 12 måneder, så man kan ikke klage på dårlig råd, sier Sjappa-sjef Frode Veie til vif-fotball.no.

Det blir i år også noen forandringer i forhold til plassering på tribunedelene. De største endringene vil være på Postbanken Nedre / Vestbredden.

Årsaken til at vi gjør endringer i forhold til Vestbredden er blant annet det visuelle. Det visuelle er veldig viktig, og det er ødeleggende for interessen når tv-bildene viser et svært glissent Ullevaal.

Vestbredden har gjennom 2009 aldri vært mer enn halvfullt (ca. 1600 kort solgt i 2009). Klubben og Klanen synes at det er viktig at vi fyller opp setene helt ned mot gresset for å skape bedre tv-bilder.

Det vil ikke bli solgt sesongkort på VG øvre, og de som har hatt sesongkort her vil bli anbefalt og flytte til Vestbredden Sitte eller Bendit Nedre.

Alle ”reserverte” plasser på Vestbredden frigjøres, dvs ingen vil ha rett på sin plass/felt etc. Klansfeltet på Vestbredden vil nå være felt 101, 102,103 og deler av 104. Skillet vil gå ved enden av gamle konge, resten av felt 104 vil få ett banner (ca 275 plasser går bort). Samlet vil det da være 1700 plasser forbeholdt klanen på Vestbredden. Så vil feltene 105 og 106 (sittetribune) bli solgt på vanlig måte. (som VG øvre/Bendit nedre).

Feltene 101 , 102, 103 og 104 vil da bli nummererte seter slik at vestbredden for klanen nå kun vil inneholde faste seter, dette gjelder også gamle konge. En del av 101 nærmest Bendit vil være forbeholdt JR Klanen ( det er de som er litt eldre enn miniklanen). Gamle Konge som også er ett kjent begrep for mange vil bli nummerert og kort selges der på normal måte.

Salget av sesongkort på Vestbredden starter lørdag 28. november kl 10:00 i Sjappa på Oslo S.

Vi oppfordrer vennegjenger til og samle seg og sende en av gårde til Sjappa for å sikre seg plasser samlet.

Bendit tribune Øvre del: Blir som i sesongen 2009. Fornyelse av sesongkortet kan skje i Sjappa fra torsdag 3 desember. Hadde du plass i sesongen 2009 er din plass holdt av til deg frem til og med onsdag 23. desember kl 20:00. Etter denne datoen frigis plassen for åpent salg. Disse plassene legges ut for salg mandag 28. desember kl 10:00.

VG øvre vil ikke være åpen på alle kamper neste år, dermed vil det heller ikke selges sesongkort på denne delen av stadion.

VG Nedre vil neste år deles i to, der halvdelen inn mot Hafslund tribunen vil være forbeholdt bortesupportere, den andre halvdelen vil være forbeholdt hjemmesupportere. Det vil ikke bli solgt sesongkort på denne tribunedelen.

Familefeltet som i år har vært på felt 122 flyttes etter manges ønske til 115 slik at man kan sitte i nærheten av miniklanen.

Hafslund Nedre: Sesongkort kan fornyes fra torsdag 3. desember kl 10:00

Spørsmål vedr. sesongkort eller billetter rettes til billett@vif.no

Klikk her for priser

Du kan kjøpe sesongkort på nett - klikk her

Les mer på Klanens sider her

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag