RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Setter fokus på offshore

Sist oppdatert:
Med Geir Aune som ordstyrer setter Marine Moneys årlig finanskonferanse fokuset på offshorebransjens muligheter i årets utgave.
Det internasjonale finansmagasinet Marine Money avholder førstkommende onsdag 31. mai sitt meget godt besøkte årlige finansforum på konserthuset i Oslo.

Konferansen som samler både bankene, eierne og investorene i det norske markedet har tradisjonelt hatt et sterkt shippingfokus. Men i år vil agendaen kun være rettet mot offshorenæring, en næring som har hatt et voldsomt oppsving i de norske kapitalmarkedet de siste par årene.

Det er Ocean Rigs profilerte arbeidende styreformann og en av frontfigurene for riggoppturen, Geir Aune som skal lede årets finanssamling i Oslo.

Dette er forøvrig den åttende gangen at Marine Money avholder Norway Ship & Offshore Finance forum. Tidsskriftet som er ansett som de fremst på finans tilknyttet shippingnæringen avholder tilsvarende konferanser årlige verdens viktigste skipsfinansmetropoler.

I tillegg til gjennomgang av de relevante markedsforholdene for rigg-, flytende produksjons- og supplymarkedet, vil det bli gjennomført paneldiskusjoner om mulighetene innen de enkelte segmentene med representanter både fra kreditorsiden og selskapssiden.

NA24 iMarkedet er cosponsor av årets Finance forum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere