RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Setter inn alpine redningsgrupper i søk etter turgåer

Sist oppdatert:
Søket etter en savnet turgåer i Flåm fortsetter med uforminsket styrke søndag. Alpine redningsgrupper flys inn for å bistå i søket etter 58-åringen, som har vært savnet siden lørdag kveld.

Fram til søndag morgen var en styrke på 34 personer fra Sivilforsvaret, Røde Kors, Norske Redningshunder og politiet ute og lette etter den savnede mannen. Et Sea King redningshelikopter er også sendt inn i området.

- Vi bytter ut letemannskapene nå. Søkene fortsetter med uforminsket styrke, sier operasjonsleder i Sogn og Fjordane politidistrikt, Odd Arve Solvåg, til NTB søndag formiddag.

Klokken 11.30 opplyser Hovedredningssentralen Sør-Norge at en alpin redningsgruppe fra Jostedal og Hordaland flys inn.

Området det letes i har bratt terreng og skogsområder med elv og foss. Solvåg forteller at mannen er fra området og er godt kjent

Mannen dro på fjelltur ved 19-tiden lørdag kveld og skulle etter planen gå en kjent rute. Han ble meldt savnet da han ikke kom hjem til avtalt tid. Letingen ble satt i gang ved 23-tiden lørdag kveld. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere