Gå til sidens hovedinnhold

Setter inn ekstra bemanning på treningssentrene

Mange har lovet seg selv å komme i bedre form etter nyttår. SATS og Elixia setter inn ekstra bemanning for å lette på trykket i januar.

OSLO: I januar starter høysesongen for treningssenterene, og i hele byen finnes det tilbud som passer til både store og små.

Setter inn ekstra personell

– Erfaringsmessig er januar den beste måneden med innmeldinger. Akkurat nå har vi nok av personlige trenere, men det blir satt inn ekstra personell i resepsjon og service, sier daglig leder på Elixia Lambertseter, Klaus Bjørnstad.

Og det er ikke bare Bjørnstad som henter inn ekstra krefter til treningssenterenes høysesong.

– Vi bemanner etter hvor mange som besøker senteret, og tar en beregning fra tidligere år, sier daglig leder på SATS Hellerud, Vivian Sanne.

LES OGSÅ: Her er våre mål for 2013

Lokker med helt nytt senter

SATS kjører kampanjen «SATS You» som går ut på at man skal komme i bedre form på åtte uker, ellers får man pengene tilbake. Klaus Bjørnstad lokker med et helt nytt senter som åpner på Lambertseter Senter i mai.

– Det er en kraftig priskamp mellom treningssenterene, og da må man jo ha kampanjer som lokker. Vi åpner det nye senteret i mai, og da vil alle som melder seg inn få et tilbud der også.

Hos Elixia får nye medlemmer en ekstra helsetest, mens SATS tilbyr tre timer med personlig trener for de nye medlemmene som dukker opp etter jul.

Mange nyttårsforsett

Bjørnstad og Sanne vet at mange av de nye medlemmene er mennesker som i år igjen har lovet seg selv med nyttårsforsetter å komme i form og trene mer.

– Det er nok mange som melder seg inn som en del av nyttårsforsettene sine, men det er nok noen som også har tenkt at januar er en god måned å starte i etter en slapp jul, avslutter Bjørnstad.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen