*Nettavisen* Nyheter.

Setter sommerrekorder daglig

Sommeren er vanligvis en relativt rolig tid rent besøksmessig på nett, men TV 2 Nettavisen setter stadig nye sommerrekorder.

14.07.06 15:44

Varmt vær, ferie og mange fritidsaktiviteter er vanligvis faktorer som påvirker nett-trafikken slik at man ser store nedganger i juli måned. Slik har det ikke vært for TV 2 Nettavisen i år.

- Hver eneste dag i juli i år har vært minimum 20 prosent høyere enn fjoråret, sier utgavesjef Tormod Utne i TV 2 Nettavisen.

Snittet for Nettavisen i juli har ligget på over 230.000 daglige brukere. I samme periode i fjor var snittet på 180.000.

- Det er ikke bare antall mennesker som leser oss som har gått opp, men vi ser også at antallet artikler som leses er sterkt økende. I fjor leste en bruker i snitt ti artikler daglig, tallet for i år er på nærmere 13 artikler, sier han.

TV 2 Nettavisen har hatt økende besøk i hele vår, og en av de beste dagene var 19. juni:

- Den dagen hadde vi 309.000 besøkende, sammenligner vi det med året før - den samme mandagen i juni - var tallet 205.000. Rask prosentregning skulle tilsi en økning på over 50 prosent. En trend vi har sett gjennom hele våren.

Utne kan også love en spennende høst for de som følger med på TV 2 Nettavisen:

- Vi kommer med flere nyheter som jeg er relativt sikker på at vil bli svært godt likt av våre brukere.

Blant nyhetene som allerede er lansert er en mye større bruk av video:

- Vi har selvfølgelig registrert at enkelte papiraviser skryter uhemmet av sin videobruk på nett. Nå har vi gjort dette helt siden TV 2 kjøpte Nettavisen, og gir nå alle våre lesere daglig videoklipp fra TV 2s nyheter på vår forside i tillegg til vår egenproduksjon, og mer kommer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.