RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sevan hausses på gamle nyheter

Sist oppdatert:
Riggselskapet Sevan Marine går som en kule i tidlig handel i dag etter en artikkel basert på selskapets eget presentasjonsmateriale
Bransjenettstedet Offshore.no skriver i en artikkel i dag under tittelen "Det kan ta helt av i 2005 for Sevan Marine" at selskapet ligger an til kontrakter på inntil fem nye flytende produksjonsenheter basert på sitt SSP-konsept.

Dette ser ut til å ha fått aksjemarkedet til å ta helt av torsdag morgen, til tross for at opplysningene er identisk med hva Sevan skriver i sitt eget presentasjonsmateriale lagt frem i etterkant av resultatrapporteringen 10. februar.

Oversikten over selskapets kontraktsprospekter ble gjentatt i et oppdatert presetnasjonsmateriale lagt ut etter børs tirsdag.

Der går det frem at selskapet er i forhandlinger og med i anbud på fem prosjekter som skal avgjøres i løpet av 2005.

-Før dette var det vi som måtte jobbe for å møte mulige kunder, nå er det mulige kunder som kommer til oss, sier finansdirektør Egil Kvannli i Sevan til Offshore.no onsdag.

Sevan-aksjen åpnet opp 8,9 prosent på de "gamle" nyhetene i dag. Det er den høyeste siden kursen toppet seg 9. februar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere