RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sevan holder budsjettet

Sist oppdatert:
Riggselskapet Sevan har foreløpig ikke inntekter å berette om, men selskapet har i hvert fall foreløpig holdt budsjettet på byggingen av sin første rigg
Sevan som foreløpig har inntektsgivende eiendeler er i byggefasen for sin første rigg. Det medfører nødvendigvis at selskapet kun har kostnader og regnskapene derfor er heller uinteressante.

Sevan opplyser imidlertid at byggingen av deres første rigg ved Zantai-verftet i Kina går i henhold til plan og budsjett.

Riggen ble nylig sikret en intensjonsavtale med brasilianske Petrobras for en periode på 11 år med inntektsramme på 399 millioner dollar. Driftskostnadene er beregnet til rett over 10 millioner dollar pr. år.

Sevan skrier i rapproten at markedet for flytende produksjon fortsatt ser bra ut, og selskapet samtaler med potensielle klienter i Latin-Amerika, Nordsjøen og Sørøst-Asia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere