RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sevan inngår avtale

Sist oppdatert:
Riggselskapet Sevan Marine har inngått en intensjonsavtale for en av sine kommende rigger. Sjekk saken her
Sevan Marine utvikler en ny type rigger. Til tross for at riggene ennå ikke er ferdigstilt har selskapet inngått en kontrakt i britisk sektor i Nordsjøen.

Venture Production (North Sea Developments) Limited, som er basert i Aberdeen, har inngått en avtale på vegne av seg selv og partnerne Bow Valley
Petroleum Limited og Atlantic Petroleum UK Limited. Avtalen er en intensjonsavtale for bruk av Sevans produksjonsenhet SSP 300 FPSO på Chestnut-feltet i i Nordsjøen.

Den faste delen av avtalen er på 30 måneder, med mulighet til utvidelse i 24 måneder. SSP 300 FPSO vil bli innstallert på Chestnut-feltet i løpet av første halvår 2007.

Kontraktsverdien på avtalen er på 64 millioner dollar, ekskludert verdien på operasjonstjenester Sevan Marin vil utføre.

- Avtalen med Venture demonstrerer allsidigheten til SSP-designet, skriver adm. direktør Jan Erik Tveteraas Sevan Marine ASA.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere