RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sevan kjører reparasjonsemisjon

Sist oppdatert:
Oljeserviceselskap Sevan Marine vil nå gjennomføre en emisjon mot eksisterende aksjonærer som ikke fikk tegnet seg i den rettede emisjonen 2. mars.
Emisjonen vil bli tilbudt de av aksjonærene oppført i Sevans aksjonærlister pr. 7. mars som ikke fikk tegnet seg i hovedemisjonen 2. mars.

Det går frem av protokoll fra Sevans ekstraordinære generalforsamling avholdt i dag.

Emisjonskursen i den etterfølgende emisjonen vil være lik den i hovedemisjonen, 36 kroner.

Maksimum antall aksjer tilbudt i den etterfølgende emisjonen er satt til 10 millioner, men selskapet forventer ikke at dette antallet vil bli nådd. Dette skyldes at aksjonærer tilsvarende 80 prosent av aksjekapitalen i selskapet fikk tegne seg i den rettede emisjonen.

Antallet aksjer hver kan tegne seg for vil tilsvare den relative andelen aksjonærene som deltok i den rettede emisjonen fik tegne. Det er ventet at den etterfølgende emisjonen blir gjennomført neste uke.

Midlene vil i hovedsak gå til byggingen av en borerigg på spekulativ basis basert på Sevans eget SSP-design. Riggen er planlagt skilt ut i selskapet Sevan Drilling som skal noteres på Oslo Børs i løpet av 12 måneders tid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere