RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sevan med ettermiddagsemisjon

Sist oppdatert:
Oljeservicselskapet Sevan Marine utnytter nå det brennhet emisjonsmarkedet i Oslo og gjennomfører en emisjon på i underkant av 130 millioner kroner i ettermiddag
Konsernsjef Jan Erik Tveteraas bekrefter overfor iMarkedet.no at emisjonen vil bli plassert i løpet av ettermiddagen i regi av Pareto Securities og Enskilda Securities.

Det blir lagt ut 7,27 millioner aksjer i emisjonen, som tilsvarer 10 prosent av eksisterende aksjekapital, og dermed kommer under prospektgrensen.

Emisjonskursen vil bli satt i løpet av kort tid, men forventes å havne rett under dagens sluttkurs på 18 kroner, noe som indikerer et proveny på i underkant av 130 millioner kroner.

Pareto vil overfor iMarkedet.no foreløpig ikke kommentere krusnivået i emisjonen.

Emisjonen vil bli rettet mot større institusjonelle og langsiktige investorer.

Provenyet skal inngå i egenkapitalfinansiering til selskapets andre produksjonsrigg basert på deres SSP 300-design. Riggen bygges mot en kontrakt på Chestnut-feltet på britisk sokkel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere