*Nettavisen* Nyheter.

Sex foran shopping

I disse trange tider er det mer fristende med gratisaktiviteter.

(SIDE2): En undersøkelse gjennomført av YouGov viser at sex er den aller mest populære gratisaktiviteten, tett etterfulgt av vindusshopping og sladring.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Undersøkelsen ble publisert av «The Higgins Trust» i forbindelse med «Verdens Aids Dag», og tallene viser at det også har forekommet en økning i kondomsalget.

- vi er glade for at mennesker finner måter å lindre noen av sine kredittlidelser på, men om det er en ting verdt å jobbe for så er det kondomer, skal Lisa Power, fra the Terrence Higgins Trust, ha sagt ifølge BBC.

Skottene topper listen
Over 2000 mennesker deltok i studien, som også konkluderer med at det er Skottene som er mest interessert i sex. Så mange som 43 prosent av skottene valgte sex over andre aktiviteter. Til sammenligning svarte 35 prosent av personene fra Sør-England det samme.

Bare omkring 10 prosent av respondentene svarte at deres foretrukne gratisaktivitet var vindusshopping, mens 6 prosent foretrekker å gå på museum.

Klikk på bildet for å forstørre.

Kvinner vil heller sladre
Ikke overraskende prioriterer kvinner litt annerledes enn menn. Kvinner foretrekker å sladre med venner, mens menn har sex på toppen av listen.

- HIV-raten og andre seksuelt overførbare sykdommer er aktuelt når du koser deg med en partner, sørg for å gjøre det trygt, oppfordrer Power.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.