RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sex gir hodepine

Sist oppdatert:
Når du endelig trodde at den eldgamle unnskyldningen ikke gjaldt, viser ny forskning at orgasme, utløsning og sex i seg selv kan også gi hodepine.

Ifølge EmediaWire har en ny amerikansk undersøkelse vist at sex, og spesielt orgasme kan gi hodepine. Det er flere typer av hodepinen, melder forskerne:

1. Orgasmehodepinen. Denne hodepinen kommer rett etter utløsning for menn eller orgasme for kvinner og er relativt ufarlig.

2. Sexmigrene. En annen hodepine som derimot er farligere er den som kommer under sexen. Denne er sterkere og skyldes presset i hjernen som kommer når man har sex. Dette kan føre til blødninger som i verste fall kan føre til slag.

Nesespray er løsningen
Ifølge forskerne er det likevel en løsning på begge typene av hodepine - nesespray.

Grunnen er enkel: Mesteparten av hodepine skyldes for dårlig luft inn i blodet, noe som spesielt kommer under høy kroppslig aktivitet - som sex. Ved å bruke nesespray løser man opp pustekanalene og sørger for at det blir lettere å puste.

Få svar på dine orgasmespørsmål
Orgasme for menn og kvinner er temaet i en ny bok som slippes denne uken. Forfatteren Katerina Janouch kommer på nett-treff.

Send inn dine spørsmål her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere