*Nettavisen* Nyheter.

Sex-hemmeligheter du bør vite

Foto: Shutterstock (Shutterstock)

Visste du dette?

26.03.09 13:18

(SIDE2): På mange områder har vi en tendens til å overdrive og overdramatisere, og vi gjør ofte ting mye mer komplisert enn nødvendig. Med alle hjelpemidlene og spitzy lekene som florerer på markedet skulle man tro at vi har glemt hvordan det er å ha sex «på naturlig vis».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

På tide å gå back to basics, og Cosmoplitan minner oss på noen enkle, men viktige hemmeligheter om sengehalmen:

Ja, han elsker kroppen din
Om en fyr ønsker å tilbringe tid - og etter hvert hoppe til køys med– deg, så er det klart han liker det han ser. Når en mann får en kvinne til sengs er det et ego-boost for ham. Men likevel har kvinner en tendens til å fokusere negative tanker om egen kropp. Det er stort sett kvinner som tar med seg disse «feilene» med egen kropp i sengen, og påpeker dem, ikke mannen.

Du trenger ikke kunne Kama Sutra
Menn er enkle og ukompliserte. Initiativ og selvtillit er mer enn nok for de fleste av dem, de synes du er spennende nok som du er, om du ikke også skulle bedrive underlig akrobatikk han ikke skjønner noe av likevel. Hold det enkelt i begynnelsen, så kan dere avansere senere om ønskelig.

LES MER OM SEX OG SAMLIV HER

Han har mer enn én erogen sone
Riktignok dreier hans verden seg mye rundt manndommen hans, men det betyr ikke at det er det eneste stedet man bør vie oppmerksomhet i sengen. Hele kroppen kan være en erogen sone om den bare får «riktig» behandling, og øreflippen, brystvortene, tungen og korsryggen er spesielt sensitive områder.

... Men når alt kommer til alt så er DEN viktigst

Nøkkelen til vellykket oralsex
Mange kvinner prøver for hardt når det kommer til oralsex. Tross navnet bør det ikke oppleves som en jobb, men brems heller litt ned. Så lenge du ikke biter kan du gjøre stort sett hva du vil med ham og han vil like det. Dette gjelder minst like mye vise versa når han skal gå ned på deg.

Orgasmer er ikke en enmannsjobb
Hyperaktive sexscener på film gir ikke alltid et realistisk bilde av virkeligheten, eller kvinnekroppen. Du kan, og bør hjelpe ham med å nå orgasmepunktet. Fortell ham hva du liker eller vis ham det om du synes det er pinlig å si det med ord. Svært få kvinner når toppen bare ved et vanlig samleie.

Noen ting er oppskrytt
Å ha seg i et boblebad, i 10.000 meters høyde i et trangt fly eller i andre såkalte sexy steder er stort sett oppskrytte saker. Det blir ofte okking og stønning, men av helt gale grunner. En såpedispenser i ryggen, boblevann der solen aldri skinner ...

4 Klassikere
Til slutt kan du huske på fire klassiske tips:

- Gi ham et blikk som sier «jeg vil ha deg».
- Ha impulsiv sex.
- Ikke vær sjenert, fortell ham hva du vil ha i sengen – og hvordan.
- Sett deg øverst og øk sjansene for å få orgasme.

For siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.