RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sex i Big Brother-huset

Sist oppdatert:
Etter sju dager meldte behovene seg for Beate Leiren i Big Brother-huset.

Under fuktig fest natt til lørdag rotet svenske Dennis og norske Beate (bildet) seg etter hvert inn på et av rommene i den norske delen av huset. Mens de to holdt på under dyna, skal flere av de andre deltakerne ha vært innom rommet.

- Det er en del dynebevegelser som overlater litt, men ikke altfor mye til fantasien, sier produsent Stein Johnsen til VG.

- Vi lager ikke pornofilm, men et program basert på relasjoner. Men vi vet at det har kommet, og at det kommer sexscener, legger han til.

Big Brother-huset er foreløpig delt i en norsk og en svensk del, men onsdag vant Dennis en konkurranse og slapp å bli nominert for utstemming. Samtidig måtte han flytte over til nordmennene.

Der fant han seg litt bedre til rette enn det moren hans hadde ønsket. Under et talkshow sendt på svensk tv skal hun ha bedt sønnen om ikke ha sex mens han var i huset.

Beate på sin side angrer: - Jeg har ligget og tenkt i hele natt. Tenkt på alt det dumme jeg har gjort, skal hun ha uttalt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere