RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sex-manual løser tennings-problemer

Sist oppdatert:
Menn som har mer greie på de indre funksjonene i bilen enn kjæresten sin vil nok ha nytte av den siste manualen fra Haynes, som ble utgitt i går.

Forlaget Haynes, verdens ledende bil- og motorsykkelforlag, har gitt ut en sex-manual menn vil forstå.

I stedet for informasjon om hvordan man justerer motorer og skifter bremseveske er den siste utgivelsen fra Haynes, verdens ledende bil- og motorsykkelforlag, viet til sex – i alle former, størrelser og farger.

I ti kapitler, komplett med lister, illustrasjoner, tegneserier og instruksjoner som er enkle å forstå, dekker Haynes’ The Sex Manual alt fra Kama Sutra og fetisjer til impotens, befruktning og prevensjon. Manualen inneholder også råd om sex i bil, basert på historier fra virkeligheten.

Feilsøkingslister gir leserne informasjon og råd om vanlige feilgrep, og en referanseseksjon kommer med forslag om hvilke stillinger som passer best for de forskjellige ”modellene”.

- Vi prøver å balansere den morsomme siden ved sex og den seriøse, og vi tror en bilmanual er den rette måten å gjøre det på, forteller forfatteren, doktor Ian Banks, til nyhetsbyrået Reuters.

Sex Manual er oppfølgeren til suksessen Man Manual - som betrakter mannens kropp som om den var en bil og går gjennom alt som kan gå galt med den – og Baby Manual, en guide til nyfødte for menn.

Les mer om boka her.

Siste fem saker på Mozon.no:
Alle foreldres skrekk
Ølhunder har ni liv
Mangler jeg testosteron?
Flere typer abort
Migrene - ny risikofaktor for slag?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere