RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sex og kjærlighet i BB-huset

Sist oppdatert:
Årets første romanse har allerede oppstått i BB-huset i England. Her hjemme har Big Brother-romansene florert.

(SIDE2:) Det tok ikke lang tid før husets eneste mannlige medlem, Ziggy, hadde funnet tonen med Victoria Beckham-kopien Chanelle i den åttende utgaven av BB i England. Tidligere erfaringer viser at forhold basert på BB-deltakelse har kort levetid, med ett par unntak.

- Handler ikke om sex
Romanse og sex går ofte hånd i hånd og TV-kanalene får dollartegn i øynene når deltakerne har sex i huset. Det er likevel ikke gitt at det til syvende og sist er sex som skaper lojale seere.

- I forhold til sendetiden så handler programmet veldig lite om sex, men er en langvarig seig såpeopera. Derfor er det de sosiale relasjonene som er det interessante for seerne, sa medieviter Alex Iversen til Side2 før siste sesong.

Anette Young og Rodney Omdal Karlsen var de første til å ha sex i Big Brother-huset i 2001 (og de første til å ha sex på direktesendt, norsk fjernsyn). Forholdet tok slutt etter et par år.

Samme året ble også Anne Mona Hansen og Ramsey Suleiman tidenes første reality-ektepar. De giftet seg inne i BB-huset og er fremdeles gift.

Andre sesong med BB var smalhans på kjærlighetsfronten, men vinneren det året, Veronica Roso ble kjæreste med Per Morten Wizøe fra BB 2001, etter oppholdet i huset.

Tredje runde med Big Brother var det bonden Halvor Kvikstad som kapret skjønnheten Henriette Kvalsund. Lykken varte i 10 måneder.

BBs sexdronning
I 2005 gikk Gjøvik-jenta Britt Goodwin til topps i BB. Hun ble senere sammen med fjorårets BB-deltaker Samuel Aronsson. De to forlovet seg, men forholdet holdt bare ett år. Samme år ble også Elita Löfblad og Klas Lindgren kjærester. Det året var det svenske Dennis og norske Beate som var de første til å ha sengegymnastikk etter en fuktig fest

2006-utgaven av BB førte også til mye romantikk. Jessica Lindgren forlovet seg med meddeltaker Robin Persson inne i huset, foran hundretusener TV-seere. Men det endte ikke særlig bra og forlovelsen ble brutt da Robin forlot huset. De to dro senere på en mye omtalt barturné. Jessica hadde for øvrig sex med tre forskjellige deltakere i løpet av sin tid i huset. Norske Carina Dahl fant tonen med svenske Anton. Samuel og Gabriela fant også tonen.

Les også:
BBs fargerike persongalleri: «Blir'e nåkke knulling?»
Gullkorn fra BB-munn: - Den lukter nyfødt død hamster

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere