RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sex på kjøkkenet

Sist oppdatert:
- Mat og sex henger sammen. Det handler om å bruke sansene, mener Ekstra Bladets sexekspert Joan Ørting.

(SIDE2): Det å lage mat og spise sammen kan være en erotisk opplevelse utenom det vanlige. Derfor gir sexekspert Joan Ørting råd til Ekstra Bladets lesere, og vi gir deg en liten smakebit her.

Spis med fingrene
- Mat og sex henger sammen. Det handler om å bruke sansene. Det er sexy å sitte og pille det ene laget etter det andre av en artisjokk, hvor du deretter dypper det i dressing og sutter det i det. Eller nippe til tapas, som kan spises med fingrene, sier sexeksperten.

Hun mener du skal lete godt etter de riktige matvarene før dere starter den heftige sexakten på kjøkkenet.

- Velg småbutikker, finn en god vin, gå sammen til fiskebutikken eller slakteren, velg ut deres favoritter, og finn en god hjemmelaget sjokolade i en delikatessebutikk.

Sjokolade på brystene
Ørting råder deg deretter til å gå hjem for å dusje, ta på lekre klær, tenn stearinlysene, sett på musikk, åpne vin og lag maten sammen. Dette er selve forspillet. Glem krangler, men la det være en deilig flørt mellom dere.

Så til desserten.

- Desserten behøver ikke å bli servert på tallerkener - det kunne vært sjokolademousse på brystvortene eller andre steder, tipser sexeksperten.

Les mer om sex og samliv her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Diskuter saken lenger ned

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere