RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sexfantasier for tidsklemmen

Foto: TV3
Sist oppdatert:
Tracey Cox synes å være et oppkomme av løsninger på vårt dårlige sexliv. Nå er hun over oss igjen.

(SIDE2:) Du kjenner henne fra det dyneløftende programmet «Sex Inspectors» på TV3 der hun blant annet ved hjelp av inngående filming på soverommet, hjelper britiske par med å få et bedre sexliv. Men først av alt ble Cox kjent som forfatter, som kvinnen bak «sexbibler» som «Hot Love» og «Hot Sex».

- Bare jeg klarer å overse at jeg leser på en knall rosa bok, så er denne ganske god, sa en venninne av meg etter å ha fordypet seg i sistnevnte.

Nå har Cox dempet fargebruken, mens hun samtidig tilpasser seg den moderne livsstilen med boka «En kjapp en» som utkommer på Aschehoug forlag i disse dager.

Boka er ment som en original sexguide for travle og dristige par.

- For mange er det et problem at de rett og slett ikke har tid til sex. Løsningen er å ta en kjapp en, heter det fra forlaget.

Cox har de siste årene også utgitt bøkene «Superdate», «Supersex», «Superflørt» og «Supersexspillet». Men på tross av relativt heftige titler, er bøkene hennes ganske praktiske, aldri «stygge» som hun selv sier. De er ment å være en guide som vektlegger de små ting man kan gjøre for å skaffe seg en piff i sexlivet:

- Det virker som at når folk mener de har det kjedelig, så må de liksom revolusjonere så voldsomt. Du får ikke et menneske som kanskje har litt sperrer til plutselig å gå på swingersklubb, og hvorfor skulle man det? Men du kan kanskje lokke det menneske til å ha sex utendørs slik at personen føler han eller hun gjør noe spennende uten at det er blitt farlig, forklarte hun til TV 2 Nettavisen da hun gjestet Norge sist.

Hele intervjuet leser du her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere